06/10

Dag Ribbels, deze zondag gaan wij verder op zoek naar onze schat, we gaan onze reis als piraten verder zetten en hopelijk lukt het ons deze keer wel om de schat vol met goud te vinden. Tot zondag kleine piraatjes!

Inschrijvingsgeld

Beste ouders en leden, Aangezien er nog veel vragen zijn over het inschrijvingsgeld staat hier nog eens de nodige informatie. Voor een heel chirojaar is het 25 euro. U kan kiezen of u cash betaald of via een overschrijving (BE85068222244306, Chiro Ringo Huizingen). Indien u het via een overschrijving doet gelieve de naam van het […]

Zondag 29/09

Dag Ribbels, deze zondag is het de eerste zondag met jullie nieuwe leiding. Wij gaan als piraten een grote schat zoeken die wij zijn kwijtgeraakt en jullie gaan ons moeten helpen om die terug te vinden. Jullie mogen jullie dan ook als de meest angstaanjagende piraat verkleden! Tot zondag argghh!

15/09

Dag lieve kindjes Morgen is het de laatste keer chiro met de allerbeste leiding die jullie ooit gehad gaan hebben! Dus kom zeker! Groetjes Jullie toppers! (Ingo, Glen, Seba, Rachel en Anke)