Nieuwe maatregelen

Beste ouders en leden,

Goed nieuws want vanaf vandaag gelden er nieuwe maatregelen voor het jeugdwerk en mogen we terug Chiro geven aan +12-jarigen! Gelieve onderstaande regels goed te lezen en na te leven want er zijn wijzigingen voor zowel +12-jarigen als -12-jarigen.

Algemeen:

Elke bubbel bestaat uit max. 10 leden (excl. leiding). Dit zal voor de oudere groepen (rakwi, tito, keti en aspi) geen probleem zijn, maar voor de ribbels en speelclub zullen wij werken met een beurtrol (zie hieronder).

Iedereen zal 1 hobby per week moeten kiezen, het zou superleuk zijn dat jullie kiezen voor de Chiro, maar wij respecteren jullie keuze omdat we weten dat het niet gemakkelijk is.

Leden van +12 jaar zijn verplicht om een mondmasker te dragen en zullen altijd buitenactiviteiten doen. Ook de -12-jarigen zullen meestal buiten spelen. Warm aankleden bij koud weer is dus de boodschap!

Ribbels en speelclub:

Omdat we maar aan max. 10 leden per bubbel leiding mogen geven, zullen we bij de ribbels en de speelclub werken met een beurtrol volgens geboortejaar.

Concreet betekent dit:

  • Deze zondag (7 feb) zijn alle ribbels met geboortejaar 2013 en alle speelclub met geboortejaar 2011
  • De zondag nadien (14 feb) zullen we leiding geven aan alle ribbels met geboortejaar 2014 en alle speelclub met geboortejaar 2012.
  • We wisselen op deze manier wekelijks. Afhankelijk van het aantal kinderen wordt deze regel mogelijk aangepast. Wij evalueren dit regelmatig en houden jullie uiteraard op de hoogte.

Het zal een uitdaging worden voor ons allemaal, maar we hopen met deze maatregelen er toch voor te zorgen dat alle leden een leuke zondagnamiddag kunnen beleven. Stuur ons gerust een mailtje of een berichtje (chiroringo@gmail.com / 0498/023306) als jullie nog vragen hebben.

Groetjes van de leidingsploeg, wij kijken uit naar zondag!