Zondag 10/01

Liefste kwikies

Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar!!Deze zondag is het jammer genoeg nog geen Chiro want Leila en ik hebben nu examens en we hebben geen vervangleiding gevonden πŸ™

Maar niet getreurd!!

Wij hebben een opdracht voor jullie, waar jullie zondagnamiddag aan kunnen werken! Als je graagΒ  hebt dat de opdracht een verassing blijft lees dan de rest van dit berichtje pas zondag πŸ˜‰

Oke, je was waarschijnlijk te niewsgierig en bent nu verder aan het lezen, geen probleemπŸ˜‰

Ga zondagnamiddag opzoek naar een oud kladboekje, dagboekje of shriftje waar nog niets in staat. Omdat het altijd leuk is om terug te blikken op mooie momenten (die we in 2020 niet zoveel hadden πŸ˜₯πŸ˜₯) gaan we dit jaar een dagboekje bijhouden. Iedere zondag nemen jullie dit boekje mee naar de chiro en β€˜s avonds gaan we dan een reflectie moment houden over hoe een fantastische zondag we alweer hebben beleefd!

Het is vandaag (zondag) dus de bedoeling dat jullie het dagboekje gaan versieren. Zorg ervoor dat dit boekje uniek is door het te versieren met glitters, stickers, foto’s tekeningen en nog veel meer!!

Leila en ik kunnen alvast niet wachten om al jullie kunstwerkjes te zien

Tot snel meiden!!