Update kamp

 

Beste ouders en leden,

Gisteren kregen we het goede nieuws dat de jeugdkampen mogen doorgaan en dat we deze zomer toch op kamp kunnen gaan!!!
Wel moeten we rekening houden met verschillende maatregelen en richtlijnen. Dit vergt allemaal veel voorbereiding en aanpassing, dinsdag is er nog een infosessie van Chiro Nationaal. We zullen nog eventjes geduld moeten hebben, maar meer informatie volgt zeker.
Geef ons ook de tijd om in overleg tot een goede beslissing te komen, zodat we toch allemaal samen in onze bubbel kunnen genieten van het kamp.
Graag vragen we dan ook aan de ouders om ons te laten weten of hun kinderen mee zouden gaan op kamp of niet. Opgelet: dit is nog geen definitieve inschrijving maar het zou ons al een stuk verder helpen om op basis van die informatie de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dit kan via Chiroringo@gmail.com of gsm: 0498-02 33 06.
Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Groetjes,
de leidingsploeg
Chiro Ringo Huizingen