10/06

Beste ribbels,

Spijtig genoeg zijn wij, jullie leiding, allemaal druk bezig met het studeren voor onze examens. Daarom mogen jullie deze zondag meedoen met de speelclub, maar let wel op!

Indien jullie willen meedoen verwachten ze jullie zondag om 14u – 14u10 aan de parking van het Colomapark in Sint-Pieters-Leeuw. Hier gaan jullie een supergroot spel spelen tegen andere Chiro’s. Toon ze eens dat Ringo de beste chiro van het hele land is!!
Omdat jullie zo een leuk spel gaan spelen duurt de Chiro uitzonderlijk iets langer. Mama en papa mogen jullie dus om 17u30 komen ophalen aan de parking van het Colomapark.
Meenemen: 1 euro, water, regenjas en goeie stapschoenen.

Ook zouden we volgende week (17/06) even kort de alle ouders willen samenroepen.  We zouden aan alle ouders gezamelijk info willen geven over het naderende kamp. Dit zouden we doen om 17 uur, bij het ophalen van de kinderen, in de kleine zaal van het centrum. Hier zullen met veel plezier alle vragen beantwoorden over het kamp en zouden we graag te weten komen welke kinderen er mee zullen gaan op kamp.

Met vriendelijke groetjes,

jullie leiding