Uitleg kamp

Beste ouders en ribbels

Wij gaven de afgelopen twee weken uitleg over het kamp. Dit wil zeggen: praktische informatie, wat meenemen, het kampthema,… .
Wij kregen van verschillende ouders te horen dat ze hun kind liever maar 5 dagen mee sturen wat te begrijpen is de eerste keer. Natuurlijk zien wij liever iedereen de volle tien dagen meekomen en hebben we de groep graag helemaal compleet.
Als u uw kind 5 dagen zou meesturen in plaats van 10 dagen zouden wij graag het volgende meedelen: het bedrag voor het kamp zou gedeeld worden door 2, dus u zou slechts de helft van de prijs betalen. Ook zouden wij graag op de hoogte zijn of uw kind de eerste 5 dagen of de laatste 5 dagen meekomt, zo kunnen wij de kookouders op de hoogte brengen voor het eten.
Ouders die hun kind de volle 10 dagen zouden meesturen mogen ons ook laten weten of hun kind meekomt zodat we deze ook aan onze lijst kunnen toevoegen.
Aan de ribbels die niet meekomen, jullie weten niet wat jullie gaan missen! plezier gegarandeerd!

Groetjes
de ribbel leiding! (Anke, Ingo, Rachel, Glen(n) en Seba)

P.S. ZORG MAAR DAT JULLIE ALLEMAAL MEEGAAN!